المپیاد کامپیوتر

من عاشق ایرانم

المپیاد کامپیوتر

من عاشق ایرانم

سایت های مفید

سه شنبه, ۳ تیر ۱۳۹۳، ۰۵:۱۳ ب.ظ

سایت‌های مفید

در این صفحه شما با سایت‌های مرتبط با المپیاد کامپیوتر آشنا می‌شوید.

بخش ۱. سایت‌های اطلاع‌رسانی

باشگاه دانش‌پژوهان جوان

سایت باشگاه دانش‌پژوهان جوان شما را با فعالیت‌های مرکز رسمی برگزاری المپیادهای علمی ایران و آخرین اخبار المپیادها آشنا می‌کند. ضمن آن که ثبت نام و اعلام نتایج مراحل مختلف المپیادها نیز از طریق همین سایت اطلاع رسانی می‌شود.

خبرگاه المپیاد کامپیوتر

خبرگاه المپیاد کامپیوتر٬ سایت رسمی کمیته ملی کامپیوتر می‌باشد. در این سایت شما می‌توانید علاوه بر آگاه شدن از اخبار روز مرتبط با المپیاد کامپیوتر از آرشیو این سایت که شامل تمام سوال‌های آزمون‌های گذشته است استفاده کنید. شما می‌توانید با عضویت در گروه inoi-news از اخبار سایت به محض بروزرسانی از طریق ایمیل مطلع شوید. برای آشنایی با نحوه‌ی عضویت در این گروه صفحه نحوه‌ی عضویت در گروه خبری کمیته ملی را مطالعه کنید.

المپیاد جهانی کامپیوتر

سایت IOI سایت رسمی المپیاد جهانی است. در این سایت شما می‌توانید با کمیته‌ها، آمار و ارقام ، اساسنامه و سیلابس المپیاد جهانی آشنا شوید. درضمن می‌توانید به آرشیو سوالات مسابقات جهانی دسترسی داشته باشید.

بخش ۲. سایت‌‌های آموزشی

رایاویکی

سایت رایاویکی به درخواست کمیته ملی و با تلاش اعضای این کمیته به منظور توسعه آموزش عمومی راه‌اندازی شده است. هدف آن است که به کمک همه علاقمندان المپیاد کامیپوتر، همه مباحث مطرح در المپیاد کامپیوتر به همراه مسائل نمونه برای روی این سایت قرار بگیرد. علاوه بر این شما می‌توانید همه مطالب مرتبط با المپیاد کامپیوتر را در این سایت مشاهده کنید.

کاهو

سایت کاهو به درخواست کمیته ملی و با همت برخی از دانش‌پژوهان علاقمند راه‌اندازی شده است. این سایت جایی است برای پرسش و پاسخ در مورد مسائل المپیاد کامپیوتر. در این سایت شما می‌توانید مساله‌های مختلف المپیاد کامپیوتر مثل مسائل کتاب‌های مختلف، مسائل دوره‌های قبلی و یا مسائلی که خود کاربران طرح کرده‌اند را پیدا کنید. می‌توانید خودتان سوال طرح کنید. به سوالات دیگران پاسخ دهید. به پرسش‌ها و پاسخ‌های دیگران رای دهید. و در یک کلام یادبگیرید و یاد بدهید.

Data Structure Visualizations

در این سایت سعی شده است نحوه کارکرد اکثر ساختمان‌داده‌ها و الگوریتم‌های پایه‌ بصورت بصری نمایش داده شود. به عنوان مثال، شما می‌توانید اجرای الگوریتم دایکسرا را بر روی یک گراف را بصورت بصری مشاهده کنید و درک خوبی نسبت به این الگوریتم بدست آورید. در قسمت الگوریتم دایکسرا به شما یک گراف داده می‌شود (که البته با فشار دادن دکمه New Graph قابل تغییر است) و از شما خواسته می‌شود که راس شروع (Start Vertex) را مشخص کنید. بعد از مشخص کردن راس شروع و فشار دادن اجرای دایکسرا (Run Dijkstra) می‌توانید اجرای الگوریتم را مشاهده کنید. سرعت انیمشین (Animation Speed) بوسیله نواری که با این عنوان در صفحه قرار گرفته است قابل تنظیم است.

Sharecode

در این سایت مسائل مسابقات ای‌سی‌ام جمع‌آوری شده است. شما می‌توانید با کلیک بر منوی Problem Set این مسائل را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر مسئله٬ صورت مسئله به زبان انگلیسی نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید کد برنامه خودتان را با کلیک بر دکمه Submit ارسال کنید. البته اجازه ارسال کد به کسانی داده می‌شود که دارای حساب‌کاربری در این سایت باشند. شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه‌ای با کلیک بر روی منوی Signup و وارد کردن مشخصات خود عضو این سایت شوید. در منوی Contests شما می‌توانید مسابقاتی که در حال برگزاری است را مشاهده کنید. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید در این مسابقات ثبت‌نام کرده و شرکت کنید. در منوی Ranklist نیز شما می‌توانید افرادی که بیشترین تعداد مسئله را حل کرده‌اند را مشاهده کنید.

مکتب‌خونه

در این سایت شما می‌توانید فیلم‌های آموزشی دوره‌ی تابستان باشگاه دانش‌پژوهان جوان را مشاهده کنید. علاوه بر این شما می‌توانید فیلم درس‌های دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف را که با المپیاد کامپیوتر مرتبط هستند را پیدا و از آن‌ها بهره ببرید.

المپیاد کامپیوتر و برنامه‌نویسی

این سایت توسط تعدادی از دانش‌پژوهان علاقمند که دارای سابقه فعالیت آموزشی در المپیاد کامپیوتر هستند طراحی شده است. در این سایت شما می‌توانید در آزمون‌های آزمایشی شرکت کنید و از جزوات آموزشی موجود در سایت استفاده کنید. درضمن امکان تبادل نظر در این سایت موجود است.

شاززز

سایت شاززز قدیمی ترین وبلاگ المپیاد کامپیوتر است که از سال ۱۳۸۵ تاکنون به طور منظم توسط بعضی از مدال‌داران دوره‌های تابستانی المپیاد کامپیوتر نگارش شده است. در این وبلاگ از نمونه سوال و راه‌حل گرفته تا اخبار و حواشی المپیاد را می‌توانید مطالعه کنید. ضمن این که گردانندگان وبلاگ در سال‌های اخیر آزمون‌های آزمایشی ارزشمندی برگزار کرده‌اند که آرشیو آن روی وبلاگ موجود است.

Codility

در سایت Codility به طور منظم مسئله‌های الگوریتمی نسبتا ساده به عنوان یک رقابت گذاشته می‌شود. شما می‌توانید با ۱۴ زبان برنامه‌نویسی مختلف در صفحه‌ی مرورگر کد خود را وارد کنید، آن را ویرایش کنید، اجرا کرده و خروجی را ببینید و پس از اطمینان آن را برای ارزیابی ارسال کنید. نتیجه‌ی ارزیابی پس از چند دقیقه به شما نمایش داده می‌شود و اگر مسئله را به درستی حل کرده باشید یک گواهی زیبای مدال به شما تعلق می‌گیرد.

این سایت درس‌هایی از برنامه‌نویسی نیز دارد و گاهی اوقات برای شرکت‌کنندگان جوایزی هم ارسال می‌کند. برای شرکت در مسابقات آن لازم نیست حتی محیط برنامه‌نویسی روی کامپیوتر شما نصب باشد و همه‌ی این‌ها تجربه‌ی جذابی از مسابقه برای شما به یادگار خواهد گذاشت.

بخش ۳. مسابقات برنامه‌نویسی

مسابقه برنامه نویسی بیان

مسابقات برنامه‌نویسی بیان یک مسابقه فردی برنامه‌نویسی برای دانش آموزان و دانش‌جویان است. در این مسابقات، مهارت برنامه‌نویسی شما، یعنی توانایی شناخت مسئله، طراحی راه‌حل و پیاده‌سازی کامل و دقیق آن با استفاده از یک زبان برنامه‌نویسی به چالش کشیده می‌شود. در استفاده از تکنولوژی‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی هیچ محدودیتی وجود ندارد. در آخرین دور این مسابقات دانش آموزانی از ۵۶ کشور دنیا حضور داشته‌اند، ضمن آن که به برندگان جوایز ارزشمندی اهدا گردید.

مسابقه برنامه‌نویسی حلی‌نت

مسابقات برنامه‌نویسی حلی‌نت یک مسابقه تیمی برنامه‌نویسی برای دانش آموزان سراسر کشور است. مراحل ابتدایی این مسابقه بصورت اینترنتی برگزار می‌شود. تیم‌های انتخاب شده بصورت حضوری در مسابقه نهایی شرکت خواهند کرد.

Topcoder

Codeforces

المپیاد لهستان

سایت المپیاد لهستان دارای آرشیوی از آزمون‌های داخلی این کشور هست. از طریق این سایت شما می‌توانید به آرشیو برخی مسابقات دیگر مانند مسابقات بالکان دسترسی داشته باشید و به ازای هر مسئله برنامه خود را برای داوری ارسال کنید. کافی است بر روی Submit a solution که در انتهای تعریف مسئله آمده است کلیک کنید. البته برای ارسال برنامه نیاز هست که در سایت ثبت‌نام کنید.

USACO

سایت USACO سایت رسمی المپیاد کامپیوتر آمریکاست. این کشور برای انتخاب تیم خود چندین مسابقه برگزار می‌کند و این اجازه را به دیگران هم می‌دهد که در این مسابقه شرکت کنند. زمانبندی مسابقات و آرشیو سال‌های گذشته را در این سایت می‌توانید مشاهده کنید. برای شرکت در مسابقات ابتدا باید به عضویت این سایت دربیایید. اگر عضو این سایت نیستید کافی است بر روی Register for new accout کلیک کنید و مشخصات خود را وارد کنید.

APIO

شما در سایت APIO می‌توانید به آرشیو مسابقات آسیا-اقیانوسیه دسترسی داشته باشید. این مسابقات هر سال در اردیبهشت‌ماه بصورت اینترنتی برگزار می‌شود. هر سال یکی از کشورهای عضو مسئولیت برگزاری مسابقه را به عهده می‌گیرد. از هر کشور هر تعداد دانش‌آموز می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند اما فقط شش نفر اول هر کشور در تخصیص مدال‌ها لحاظ می‌شوند.

COCI

سایت COCI سایت مسابقات المپیاد کامپیوتر کرواسی است. این کشور برای انتخاب تیم خود چندین مسابقه برگزار می‌کند و این اجازه را به دیگران هم می‌دهد که در این مسابقه شرکت کنند. زمانبندی مسابقات و آرشیو سال‌های گذشته را در این سایت می‌توانید مشاهده کنید.

CEOI

شما در سایت CEOI می‌توانید به آرشیو مسابقات المپیاد اروپای مرکزی دسترسی داشته باشید. این مسابقات هر سال در تیرماه قبل از مسابقات جهانی برگزار می‌شود. هر سال یکی از کشورهای عضو مسئولیت برگزاری این مسابقه را به عهده می‌گیرد.

  • مجید دلیری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی